Otroška obutev Attipas so mehki in udobni otroški čevlji za vse otroke in dojenčke stare do 30 mesecev. Otroški copatki ali čeveljčki, za katere bodo otroci imeli občutek, da imajo obute nogavice!

Material: 80%bombaž, 17%elastan, 2%guma, 1%poliuretan; podplat:100%silikon (neškodljiv)

Vzdrževanje:pranje v pralnem stroju do 30 stopinj, uporaba blagih detergentov, priporočljivo ročno pranje

23,10 €
Velikost
S (96-108mm)

Barva

Na seznam željaDodaj za primerjanje

VEČ INFORMACIJ
Otroški čevlji Attipas so v svetu izjemno priljubljeni, saj združujejo otroško navihanost, pisane barve, predvsem pa otroka spodbujajo pri kognitivnem in motoričnem razvoju. Imenujejo jih čevlji za prve korake. Ko otrok šele začenja spoznavati svet okoli sebe, je pomembno, da mu njegovo željo po raziskovanju ne otežimo. Otroški čevlji Attipas poskrbijo za njegov razvoj in dobro počutje. Obutev za dojenčke in otroke Attipas je narejena iz materialov najvišje kakovosti, so zračni, lahki in ne drsijo.

Otroška obutev Attipas je tudi primerno darilo za vse dojenčke in novorojenčke. Vsak par čeveljčkov je zapakiran v lično prosojno embalažo z rdečo pentljico.

Preverite tudi oblačila za dojenčke in otroke stare do 6 let in vaši mačkoni in mačkonke bodo vedno oblečeni in obuti v najbolj kakovostnih izdelkih.